FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió - Fogyasztási adatok

Ezen a felületen keresztül Önnek lehetősége van az ingatlana, illetve az azt magában foglaló épület fűtési és melegvíz hőfelhasználási adatairól tájékozódni, valamint ezen adatokat letölteni, kinyomtatni.

Kulcsszavak: fogyasztás, hőfogyasztás, GJ, BKM, FŐTÁV, Távhőszolgáltatási Divízió, Távhő

A FŐTÁV Nonprofit Zrt. távhőszámlán szereplő díjfizetője.

1. Abban az esetben, ha Ön több távhővel ellátott ingatlannal is rendelkezik, először kérjük, válassza ki az érintett felhasználási/hővételezési helyet (ingatlant). 
2. A középső blokkban - egy táblázatban - havi bontásban megjelennek az épületre és az ingatlanra vonatkozóan elszámolt fűtési, melegvíz és összesített hőfelhasználási adatok (GJ), továbbá az épületrész tekintetében a képviselet által rögzített fűtési és melegvíz díjszátosztási arányok (%). 
3. A táblázat alatt az ingatlan hőfelhasználási adatai (GJ) szerepelnek grafikusan megjelenítve. 
4. A táblázatban szereplő adatokat a fejléc feletti "Táblázat adatainak letöltése / nyomtatása PDF formátumban" szövegre kattintva lehetősége van megjeleníteni.
5. Ezt követően - igény szerint - letölthető, menthető, nyomtatható a kimutatás.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben másik csatornán (telefonon, írásban, személyesen) igényel hőfogyasztási adatokat tartalmazó kimutatást, abban az esetben az igénylést követő 30 napon belül küldjük meg a kért adatokat.

FŐTÁV Nonprofit Zrt. - Ügyfélszolgálati főosztály

Az ügyfelek a távhőszolgáltatással kapcsolatos panaszukkal, észrevételeikkel a távhőszolgáltatóhoz, annak vezetőjéhez, a távhőszolgáltató tulajdonosához vagy a fogyasztói érdekképviseleti szervekhez fordulhatnak, amelyek elérhetőségei a következő linken találhatóak.

Az adatok két évre visszamenőlegesen tekinthetők meg.

honlapunkon megtekintheti üzletszabályzatunkat és a távhőszolgáltatással kapcsolatos jogszabályokat.

BKM Nonprofit Zrt.