Belső bűnmegelőzés és bűnfelderítés

A Nemzeti Védelmi Szolgálat, mint a rendőrség belső bűnmegelőzési és bűnfelderítési feladatokat ellátó szerve az elektronikus ügyintézést az e-Papír szolgáltatás és az ÁNYK űrlapbenyújtás-támogatási szolgáltatás segítségével biztosítja.

Kulcsszavak: nvsz, nemzeti védelmi szolgálat, rendőrség,

Az elektronikus ügyintézéshez kialakított ÁNYK és e-Papír elektronikus űrlapok benyújtásának szabályait az elektronikus űrlap igénybevételével történő elektronikus ügyintézés szolgáltatási szabályzata tartalmazza.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat az elektronikus űrlapokat biztonságos kézbesítési szolgáltatás igénybevételével fogadja a hivatali kapuján (hivatal rövid neve: NVSZ, KR ID: 425269758), ami biztosítja az elektronikus űrlapok sértetlenségét és befogadása tényének és időpontjának egyértelmű igazolását. A beadvány kézbesítését az elektronikus ügyintézést támogató informatikai rendszer biztosítja.

Az ügyek elektronikus úton történő intézése a Nemzeti Védelmi Szolgálat hivatalos honlapján az elektronikus ügyintézés menüpontban kezdeményezhető.

Indokolt felhívni a figyelmet, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat az elektronikus ügyintézést a Szolgáltatási Szabályzatában meghatározott hivatali munkaidőben biztosítja. Az elektronikus ügyintézési szolgáltatás keretében megküldött beadványokat, kérelmeket, bejelentéseket hivatali munkaidőn kívül nem kísérik figyelemmel.

TMCS