Hódmezővásárhely - Járdalap igény kérelem (önerős járdaépítési program)

A pályázaton jellemzően homokos kavicsot, cementet és homokot tud biztosítani önkormányzatunk, mely beépítése a kérelmező feladata. 

Kulcsszavak: járda

Ingatlantulajdonos 

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az elmúlt években hagyományosan önerős járdaépítési programot hirdetett a lakosság számára. Az aktuális évi kiírásokról kérjük, érdeklődjenek önkormányzatunk ügyfélszolgálati irodáján személyesen a Fszt. 13/a számú irodáján, vagy a 06 62/ 530-110 vagy 06 62/530-111-es telefonszámon. A pályázaton jellemzően homokos kavicsot, cementet és homokot tud biztosítani önkormányzatunk, mely beépítése a kérelmező feladata. A pályázat nem érhető el egész évben. Kiírása jellemzően a tárgyév tavaszi hónapjaiban történik az önkormányzat honlapján és egyéb felületeken.  

Hosszabb járdaszakaszok felújításánál javasoljuk több szomszédos ingatlantulajdonos együttes pályázatának benyújtását egy időben. 

Az önkormányzat ellenőrzi a kiszállított anyagok beépítését, felhasználását. Amennyiben a vállalt feltételeknek nem tesz eleget az ingatlantulajdonos, az önkormányzat az átadott építőanyag értékének, illetőleg a törmelék elszállításával járó költségek erejéig élhet az ügyfél felé. 

Az aktuális évi pályázati adatlapon feltüntetett időpont.

Hódmezővásárhely Település