Nemzeti jelképtár

A nemzeti jelképtár oldalon meghallgatható és letölthető a Himnusz, valamint megtekinthetőek a magyar nemzeti jelképek. A címertárból letölthető a magyar címer grafikusok által felhasználható szabványos változata többféle formátumban. Az oldalon megtalálhatóak Magyarország településeinek címerei, a történelmi zászlók és a koronázási ékszerek is leírással és fotóval.

Kulcsszavak: jelképtár

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélű felhasználás. A Himnusz letöltéséhez, meghallgatásához nem kell engedély.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a honlap megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélú felhasználás.

NISZ ZRT.