3.06. Elektronikus számla lemondása villamosenergia-vételezéssel kapcsolatban (ELMŰ-ÉMÁSZ-tól 2021. szeptember 1-jén érkezett ügyfeleknek)

Az elektronikus számla szolgáltatásunk lemondása után keletkező számláit papírra nyomtatottan postázzuk Önnek.

Kulcsszavak: e-számla, elektronikus számla, lemondás

Az alábbi ügyfelek kezdeményezhetik az e-ügyintézést jelen ügyben:

a)    2021. augusztus 31-én az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel mint egyetemes villamosenergia-szolgáltatóval jogviszonyban álltak,

b)    bármely okból (kereskedőváltás, felhasználóváltozás, új bekapcsolás) új egyetemes szolgáltatási szerződést kötő felhasználókra, ha a szerződéssel érintett felhasználási hely az ELMŰ Hálózati Kft. vagy az MVM Émász Áramhálózati Kft. mint elosztó működési területén található.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-vel mint egyetemes szolgáltatóval szerződésben álló, vagy szerződést kötni kívánó további felhasználók a „2. Villamos energia egyetemes szolgáltatás e-ügyintézése azon ügyfeleknek, akiknek 2021. augusztus 31-én már az MVM Next szolgáltatta az áramot” ügyleírás szerint kezdeményezhetnek e-ügyintézést.

Kérjük, adja meg vevő (fizető) azonosítóját, 8 számjegyből álló felhasználó azonosítóját, regisztrált felhasználónevét és e-mail címét.

Kérjük, olvassa el az e-számla tájékoztatót, majd jelölje be az „Az e-számla tájékoztatóban foglaltakat megismertem és elfogadom:” jelölő négyzetet. A szerződési feltételek elfogadása kötelező, e nélkül lemondását nem tudjuk elfogadni.

Bejelentésére a Garantált Szolgáltatások II. pontja szerint 15 napon belül választ kap.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. nevében az MVM EÉ Ügyfélkapcsolati Kft. jár el a bejelentés intézésében.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. panaszkezelésére vonatkozó információt, a jogorvoslati lehetőségeket a https://www.mvmnext.hu/aram/jogorvoslat oldalon találhatja meg.

Azon időszak során keletkező számláit, mely alatt ön igénybe vette elektronikus számla-szolgáltatásunkat, továbbra is megtekintheti a „Számlák megtekintése és számlamásolat kérése” menüpont alatt.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetemes villamosenergia-szolgáltatására vonatkozóan az alábbi főbb jogszabályok vonatkoznak:

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetemes villamosenergia-szolgáltatói üzletszabályzatát a https://www.mvmnext.hu/aram/uzletszabalyzat oldalon találhatja meg.

MVM NEXT Zrt. (Áram)